Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Google: Αποκάλυψε το ποσοστό κάλυψης του κόσμου από το Street View

*
Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε πως η Google έχει φωτογραφίσει ένα τεράστιο ποσοστό του πλανήτη για τα Street View και Google Earth projects της. Τώρα, για πρώτη φορά, η εταιρεία αποκαλύπτει το ακριβές (περίπου) ποσοστό του κόσμου που έχει φωτογραφίσει. Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε πως 10 εκατομμύρια μίλια καλύπτονται από το Street View και 36 εκατομμύρια τετραγωνικά μίλια καλύπτωνται από το Google Earth.

Όσον αφορά στο ποσοστό του πλανήτη που καλύπτει το Google Earth, η Google αναφέρει πως 98% των περιοχών όπου κατοικεί ο άνθρωπος έχει φωτογραφηθεί. Όσο για τα 10 εκατομμύρια μίλια του Street View, η Google παραμένει μίλια μπροστά από ανταγωνιστές όπως η Apple, η οποία ξεκίνησε ένα παρόμοιο project με το Apple Maps, μαζί με την κυκλοφορία του iOS 13.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*